• EVO Business Center 2

  EVO Business Center 2

  Noul centru de afaceri din Iasi - va fi dat in folosinta in toamna anului 2019

 • EVO Business Center 2

  Amplasat in Bularga - in vecinatatea mag. Dedeman Socola

  Birouri clasa A avind o suprafata de 1500 mp

 • EVO Business Center

  EVO Business Center

  Noul centru de afaceri din Iasi

 • EVO Business Center

  Amplasat in Pacurari - zona business a orasului

  Dispus pe 4 nivele si cu o suparafata inchiriabila de 1600 mp

Amplasat in Pacurari - zona business a orasului

EVO Business Center reprezinta optiunea ideala pentru cei care doresc sa inchirieze un birou. Zona adiacenta cladirii s-a dezvoltat in ultimii ani devenind un adevarat pol al business-ului iesean, fiind livrate in special spatii de birouri.

Cladirea beneficiaza de o accesibilitate auto excelenta datorata deschiderii la principala artera rutiera ce face legatura intre Iasi si Bucuresti (E583) si a legaturilor directe cu celelalte bulevarde si puncte de interes ale orasului. Infrastructura de transport public este bine dezvoltata beneficiind de linii de autobuze si microbuze.

Dispus pe 4 nivele si cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 1 600 mp, EVO Business Center ofera spre inchiriere birouri si sali de sedinta complet echipate si mobilate, fiind astfel pregatite pentru toate tipurile de afaceri de nivel mic si mediu. Birourile complet mobilate si serviciile complementare puse la dispozitie pozitioneaza EVO Business Center intr-o zona privilegiata a inchirierilor de birouri. Cladirea beneficiaza si de o parcare de 60 locuri amplasate suprateran.

EVO Business Center este o cladire cu specificatii de clasa A, cu layout open-space, HVAC, CCTV, acces securizat si paza 24/7, servicii de curatenie, detectoare de fum, servicii receptie, restaurant.